Наставничка екскурзија

Данас, 30. августа реализована је наставничка екскурзија. Посетили смо манастир Ћелије, етно еколошко домаћинство Бранковић „Скок по скок“ на реци Градац и Ваљево.

image-0-02-01-83a63d4b05273b21b88d14d6fca3f10390f304e13d5d51d113dc89875faf1b05-V

image-0-02-01-810b2b2d6b01bfeb93738d0775335c7983028bacd66828a91a2b87dd163d0dce-V  image-0-02-01-ec78d7df47a5afb564059c9009737df62d759692e14652b1d1653070850a5fd4-V  image-0-02-01-282505d4f837c74cb3f8b7bfb8903024821661ca434786028037c6c437f16215-V image-0-02-01-8e301cf0502ded0b4bee9dafbc3d812755da71daea5f2a0f8a6e878b15b2c670-V

DSC_0116