Новости

Општинско и окружно такмичење у пливању

Ово такмичење је одржано 6. децембра. Златну медаљу освојили су: Душан Срдановић (4/1) и Сара Ковачевић (8/3). Сребрну медаљу освојили су: Даница Буцало (5/3), Николина Мањенчић (7/2), Виктор Васић (8/1), Тијана Крстић (8/2) и Драгољуб Михаиловић (8/4). Бронзану медаљу освојили су: Костадин Мартиновић (1/1), Ђорђе Стевановић (4/3), Стефан Петровић (5/3) и Андреа Крстић (7/1). ЧЕСТИТАМО!!!

Цела вест

Дабар такмичење

ДАБАР На школском нивоу Међународног такмичења из информатичке и рачунарске писмености „Дабар“ одржаном од 15. до 22. новембра учествовали су ученици: првог, четвртог, петог, шестог, седмог и осмог разреда. Похвале су добили ученици који су урадили све задатке тачно и они ученици који су имали 1 нетачан задатак. У првом разреду свих 7 тачних задатака […]

Цела вест

Одржано предавање – Паметно и безбедно

У среду, 9. новембра у школи су организована интерактивна предавања за ученике и родитеље на тему Безбедности деце на интернету и заштити од дигиталног насиља. Наши гости су били едукатори из Националног контакт центра „Паметно и безбедно“- Министарство информисања и телекомуникација.Хвала свима на труду и посећености.

Цела вест

Настава у природи

Друга група је била од 8. до 14. новембра. У другој групи су били ученици 1/3, 2/1, 2/2, 3/4, 4/2, 4/3, 4/4, учитељице Радмила Стојићевић, Мирјана Арсеновић, Мирјана Живановић, Лидија Обреновић Радовић, Славица Поповић, Ана Глигорић и учитељ Горан Костић. У другој групи је било 129 ученика.

Цела вест

Дана примирја у Првом светском рату

Дана примирја у Првом светском рату, обележава се 11. новембра. Поводом Дана науке и Дана примирја у Првом светском рату чланови ученичког парламента су урадили пано у школи. На састанку парламента Леа Топаловић је презентовала свој рад из Петнице. Затим смо посетили изложбу на Тргу – Када бисте видели, не бисте опростили. Изложба је посвећена […]

Цела вест

Настава у природи

Ове године настава у природиe je на Златибору у одмаралишту “Голија”. Прва група је отишла 2. новембра и биће до 8. новембра. У првој групи су ученици 2/3, 3/1, 3/2, 3/3, 4/1 и учитељице Гордана Марковић, Слађана Стојићевић, Јасмина Танасић, Весна Мијатовић и Мира Томић.

Цела вест

Продужени боравак 2

Данас на празник Свете Петке, ученици првог и другог разреда са вероучитељком Даром и учитељицом Драганом, посетили су Саборну цркву Петра и Павла и причестили се на литургији.

Цела вест