Новости

Обавештење за родитеље који су заинтересовани за упис ученика у први разред школске 2024/2025. године

Поштовани родитељи,Пријаву за упис Вашег детета у први разред у ОШ „Ната Jеличић“ Шабац можете реализовати од петка, 15.03.2024. године на следеће начине: Уколико вршите пријаву телефоном то можете урадити радним данима од 09:00 до 14:00 часова!Када попуните упитник, бићете обавештени о термину уписа и тестирања од стране овлашћеног лица.Упис и тестирање ученика за полазак […]

Цела вест

Видовданске награде

Видовданске награде, од града Шапца, добили су ученици и наставници који су остварили успех на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу и ђак генерације. Од ученика награђени су: Николина Мањенчић, Нађа Новаковић, Михаило Живковић, Угљеша Макевић, Ена Стојановић, Ива Стојановић, Коста Макевић, Марко Стајчић, Дамјан Николић, Михајло Дубочанин, Михаило Урошевић и Јована Мандушић. Од наставника награђени су: Славица Лукић, […]

Цела вест

Наградна екскурзија

Данас је реализована наградна екскурзија за наставнике и ученике који су били успешни на такмичењима у овој школској години. Релација: Шабац – Сунчана река – Соко Град – Крупањ – Шабац.

Цела вест

Спортске игре младих – Футсал

Још једна медаља за нашу школу на Спортским играма младих у Пожаревцу. Девојчице су освојиле 3. место у футсалу. Екипу су чиниле: Теодора Стефановић (8/3), Елеонора Трифуновић (8/3), Доротеа Трифуновић (7/1), Наталија Вуковић (5/1), Софија Митрашиновић (5/3), Ксенија Перић (7/1) и Исидора Михајловић (8/3). Честитамо!

Цела вест

Радионица „Girls know IT“

Фондација Петља је у сарадњи и на иницијативу Microsoft-a организовала радионицу „Girls know IT“. Идеја је оснаживање девојчица за каријеру у ИТ и разбијање предрасуда. Ова активност се одржала данас у просторијама Мајкрософтовог развојног центра у Београду. Поносни смо јер смо одабрани као школа која је учествовала у овим радионицама.

Цела вест

Регионалне Спортске игре младих

На РЕГИОНАЛНИМ Спортским играма младих такмичење у фудбалу, данас одржано у Пожаревцу, наши четвртаци су освојили сребрну медаљу. Екипу су чинили: Реља Димић (4/3), Војин Радановић (4/3), Матија Миловановић (4/3), Вук Стефановић (4/3), Радосав Росић (4/3), Лав Данило Шашић (4/1), Страхиња Парошки (4/2) и Павле Вуковић (4/2). Честитамо!

Цела вест

Летња школа програмирања – 1. део

Драги ученици и ученице 4. разреда основне школе „Ната Јеличић“, Позивамо вас да дођете на кратак увод у почетно програмирање. Уз менторство наставница информатике и технике, Татјане Алимпић и Иване Васић, схватићете колико је програмирање занимљиво! Очекујемо вас у терминима: Среда 5.6.2024. од 8:20 до 10:15 Четвртак 6.6.2024. од 7:30 до 9:05 Видимо се!

Цела вест

Републичко такмичење „Триолица“

На РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу из музичке културе “Триолица“, у дисциплини вокални солисти, 1. место освојиле су Николина Војиновић (3/1) и Тара Ристић (8/2). Честитамо ученицама и наставници Ивани Марковић!!!

Цела вест